Editia #2977 04 Mar 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Oferte locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi oferte locuri de munca Locuri de munca ajutor bucatar, bucatar, personal, sef, restaurant

Restaurant, angajam urgent personal: Bucatar Sef, Ajutor Bucatar, Pizzar. Oferim salariu atractiv, o masa calda/zi. Pentru detalii, va stam la dispozitie telefonic si/sau pe WhatsApp la nr. 0767454278, sau pe mail: resurseumane.kebapshop@gmail.com.
Publicat in 01 Sep 2023
« inapoi Oferte locuri de munca
alte anunturi locuri de munca ajutor bucatar
alte anunturi locuri de munca bucatar
alte anunturi locuri de munca personal
alte anunturi locuri de munca sef

Locuri de munca auditor, lucrator bucatarie, consilier, economist, electrician, muncitori, muncitor, secretar dactilograf, sef formatie

COMPLEXUL CULTURAL SPORTIV STUDENTESC TEI organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi: -1 post Consilier I, Compartimentul Juridic, Contracte, Achizitii si Investitii - studii superioare, vechime in specialitate - 3 ani; -1 post Economist IA Compartimentul Financiar, Buget , Contabilitate si Resurse Umane- studii superioare, vechime in specialitate 6 ani; -1 post Consilier I, Compartiment Centru de Tineret,Programe si Activitati Studentesti - studii superioare,vechime in specialitate - 3 ani ; Concursul va avea loc in data de 25 octombrie 2021 (proba scrisa) si in data de 29 octombrie 2021 va avea loc interviul incepand cu orele 09:00. -1 post Auditor I,Compartiment Audit Public Intern- studii superioare, vechime in specialitate- 6 ani; -1 post Secretar Dactilograf I, Serviciu Patrimoniu, Administrativ, Secretariat si Relatii Publice -studii medii, vechime in specialitate - 3 ani; -1 post Sef Formatie Muncitori II,Compartiment Administrativ,studii medii profil tehnic,vechime in activitate - 5 ani; Concursul va avea loc in data de 26 octombrie 2021 (proba scrisa) si in data de 01noiembrie 2021 va avea loc interviul incepand cu orele 09:00. -1 post Muncitor I electrician,Compartiment Administrativ,studii medii profil tehnic,vechime in activitate - min.1 an; -1 post Muncitor IV,lucrator bucatarie, Compartiment Centru de Conferinte,studii generale, vechime in activitate - min.1 an; -1 post Muncitor III,lucrator bucatarie,Serviciu Cazare si Alimentatie, studii generale,vechime in activitate - min.1 an; Concursul va avea loc in data de 27 octombrie 2021 (proba scrisa) si in data de 02 noiembrie 2021 va avea loc proba practica incepand cu orele 09:00. in vederea participarii la concurs,candidatii depun dosarul de concurs pana la data 18 octombrie 2021, orele 14, la sediul institutiei din str. Oltetului nr.30. Relatii la telefonul 0212421588, 0722339630 sau la secretariatul institutiei, de unde se poate ridica si bibliografia.

Locuri de munca medic specialist, medic primar, medic, sef birou, scoala, Bucuresti, Cernica, Ilfov

SPITALUL DE PSIHIATRIE "EFTIMIE DIAMANDESCU" BALACEANCA, cu sediul in Comuna Cernica, sat Balaceanca, soseaua Garii, nr.56 , Judetul Ilfov, organizeaza concurs pentru ocuparea urmatoarelor posturi vacante unice din cadrul Biroului Managementul Calitatii Serviciilor de Sanatate:-Sef Birou si Medic primar, specialitatea Sanatate Publica si Management.Conditii de ȋnscriere specifice:Pentru postul de sef Birou:-Diploma de licenta,-2 ani vechime in specialitatea studiilor,-Cunostinte operare calculator,- Absolvent program de formare in domeniul Managementul Calitatii in spitale sau obligativitatea de a efectua acest program in termen de 1 an.Pentru postul de medic primar:-Diploma de medic,-Certificat de medic primar,-Certificat de membru al Colegiului Medicilor cu viza pe anul in curs,-5 ani vechime ca medic specialist. La concurs, se pot inscrie candidatii care au un curs de pregatire in domeniul calitatii serviciilor medicale recunoscut de Ministerul Sanatatii, organizat de Scoala Natonala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in domeniul Sanitar Bucuresti sau de Autoritatea Nationala pentru Calificari si cei care depun declaratie pe propria raspundere ca il vor obtine in maxim un an de la ocuparea postului.Concursul va avea loc la sediul Spitalului si se va organiza conform urmatorului calendar:-Termenul limita de depunere a dosarelor: 31.08.2022, ora 15.00;-Proba scrisa: 12.09.2022, ora 12.00;-Interviu: 14.09.2022, ora 12.00.Relatii suplimentare se pot obtine la sediul spitalului sau la tel.0213693891 - Biroul RUNOS.
alte anunturi locuri de munca restaurantINSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
04 Mar 2024Editia #2977
Ziarul Locuri de Munca®