Editia #3086 21 Iun 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Imigrari locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi imigrari locuri de munca Locuri de munca electrician, sef, tehnician, Bucuresti

DATA COMMUNICATIONS SERVICE S.R.L. cu sediul in Bucuresti angajeaza tehnician energetician/electrician 2 posturi, Sef echipaA specializata 1 post. cv anca.oprea@work-finder.eu
Publicat in 07 Jun 2024
« inapoi Imigrari locuri de munca
alte anunturi locuri de munca electrician
alte anunturi locuri de munca sef
alte anunturi locuri de munca tehnician

Locuri de munca asistent cercetare, tehnician, Constanta, Mamaia

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare Marina Grigore Antipa, cu sediul in Constanta, Bd. Mamaia nr. 300, anunta organizarea concursului pentru ocuparea unui post vacant, dupa cum urmeaza : 1 post de tehnician, cu norma intreaga, perioada nedeterminata Cerintele postului: studii medii, absolvite cu diploma de bacalaureat in cadrul unei institutii de invatamant acreditate in conditiile legii; cunostinte medii privind lucrul pe calculator; capacitate de lucru pe teren si pe mare (proba de mare este eliminatorie); participarea la activitatile de teren, inclusiv expeditii pe mare pentru colectare probe; utilizarea echipamentelor specifice activitatilor de teren; activitati de intretinere a echipamentelor specifice muncii de teren; participarea la analize de laborator folosind echipamentele specifice; activitati de intretinere a echipamentelor specifice muncii in laborator; participarea la diferite activitati suport specifice departamentului in cadrul caruia urmeaza sa isi desfasoare activitatea, respectiv Departamentul de Ecologie si Biologie Marina. cunoasterea unei limbi straine de circulatie internationala reprezinta un avantaj; 1 post de asistent cercetare stiintifica, norma intreaga, perioada nedeterminta, specialitatea inginerie piscicola/ecologie/protectia mediului/biologie Cerintele postului: studii superioare de lunga durata, specialitatea inginerie piscicola / ecologie / protectia mediului / biologie, cu diploma de licenta in cadrul unei facultati acreditate in conditiile legii; cunostinte medii de operare calculator; capacitate de lucru in laborator si pe teren (la bordul navei de cercetare); cunoasterea limbii engleze la nivel mediu; abilitati de comunicare si de lucru in echipa; experienta in domeniul ingineriei piscicole/valorificarii durabile a resurselor marine vii constituie un avantaj. Dosarele de concurs se depun in termen de 10 zile lucratoare de la data publicarii anuntului in ziar, la Biroul Resurse Umane al I.N.C.D.M. Grigore Antipa Constanta, bd. Mamaia nr. 300, Constanta. Informatii suplimentare se pot obtine de la I.N.C.D.M. Grigore Antipa Constanta, la tel. 0241-540.870/ interior 129, Birou Resurse Umane sau de pe site-ul www.alpha.rmri.ro, sectiunea despre noi/anunturi/angajari.
alte anunturi locuri de munca BucurestiINSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
21 Iun 2024Editia #3086
Ziarul Locuri de Munca®