Editia #3109 14 Iul 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Oferte locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi oferte locuri de munca Locuri de munca lucrator bucatarie, ajutor bucatar, femeie de serviciu, manipulant marfuri, spalator vase, Bucuresti, sector 3

SC KEBAP SHOP SRL angajeaza la punctele de lucru din Bucuresti, sector 3, 4 si 6: Manipulant marfuri - 2 posturi. Cerinte de ocupare a posturilor: studii primare, limba engleza; Femeie de serviciu - 4 posturi. Cerinte de ocupare a posturilor: studii primare, limba engleza; Ajutor bucatar - 6 posturi. Cerinte de ocupare a posturilor: studii primare, limba engleza; Lucrator bucatarie (spalator vase mari) - 4 posturi. Cerinte de ocupare a posturilor: studii primare, limba engleza. Asteptam CV la adresa de e-mail: resurseumane.kebapshop@gmail.com
Publicat in 04 Jun 2024
« inapoi Oferte locuri de munca
alte anunturi locuri de munca lucrator bucatarie
alte anunturi locuri de munca ajutor bucatar
alte anunturi locuri de munca femeie de serviciu
alte anunturi locuri de munca manipulant marfuri
alte anunturi locuri de munca spalator vase
alte anunturi locuri de munca Bucuresti

Locuri de munca cercetator stiintific, Bucuresti, Motru, Romania

Institutul de Filosofie si Psihologie "C. Radulescu-Motru" al Academiei Romane, cu sediul in Bucuresti, strada Calea 13 Septembrie nr. 13, organizeaza concurs pentru ocuparea unui post cu 1/2 norma cercetator stiintific III perioada nedeterminata in specialitatea Psihologia educatiei si a dezvoltarii si un post cu 1/2 norma cercetator stiintific III perioada nedeterminata in specialitatea Psihologie aplicata in mediul organizational - diagnoza si interventii specifice. Conditiile pentru concursul de ocupare a fiecarui post cu cate o jumatate de norma: activitate de cercetare-dezvoltare in specialitate sau in invatamantul superior de cel putin 6 ani sau de 4 ani, in cazul candidatilor care detin titlul de doctor; pentru candidatii care provin din afara invatamantului superior sau a cercetarii stiintifice, o vechime de 10 ani, sau de 8 ani, pentru candidatii care detin titlul de doctor. Detinerea atestatului de abilitare pentru conducerea de doctorate in Psihologie constiuie un avantaj. Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare si Regulamentelor proprii ale Institutului (http://institutuldefilosofie.ro/page.php?93), la sediul Institutului. Postul scos la concurs a fost vacantat in anul 2024 (cf. OUG nr. 115/2023). Dosarele de concurs se depun in termen de 30 de zile la Compartimentul Resurse Umane al Institutului, de luni pana vineri, intre orele 10 si 12, dupa data aparitiei anuntului in ziarul "Romania libera" si la avizierul Institutului. Informatii suplimentare se pot obtine de la Compartimentul Resurse Umane al Institutului, la tel. 021.3182449 sau de pe site-ul Institutului: www.institutuldefilosofie.ro Probele de concurs constau in verificarea indeplinirii conditiilor necesare, prin analiza dosarului de inscriere si o proba orala, intre orele 11.00 si 13.00, in data de 31.07.2024, la sediul Institutului.
alte anunturi locuri de munca sector 3INSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
14 Iul 2024Editia #3109
Ziarul Locuri de Munca®