Editia #3027 23 Apr 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Imigrari locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi imigrari locuri de munca Locuri de munca lucrator comercial, Bucuresti, sector 2

Societatea Welldone Properties S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Sector 2, Strada Aleea Ilia nr. 2, bloc 58B, scara 1, parter, camera 1, apt. 4, i n r e g i s t r a t a l a O T R C c u n r. J40/18677/2017, CUI: 38453203, angajeaza: Lucrator comercial cod COR-522303 - 2 posturi vacante. Pentru CV, la adresa de e-mail: 345822073@qq.com.
Publicat in 01 Apr 2024
« inapoi Imigrari locuri de munca
alte anunturi locuri de munca lucrator comercial
alte anunturi locuri de munca Bucuresti
alte anunturi locuri de munca sector 2

Locuri de munca asistent de cercetare, cercetator stiintific, Bucuresti, sector 2

INCD pentru Bioresurse Alimentare -IBA Bucuresti organizeaza concursuri pentru urmatoarele posturi de cercetare pe grade profesionale in urmatoarele domenii de cercetare: Ingineria resurselor vegetale si animale 2 posturi cercetator stiintific gr. I 2 posturi cercetator stiintific gr. II 2 posturi cercetator stiinsific gr. III Calitate produse alimentare si ambalaje 2 posturi cercetator stiintific gr. III 3 posturi cercetator stiintific 1 post asistent de cercetare stiintifica Analize senzoriale si Stiintele consumatorului 1 post cercetator stiintific Concursul se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, cu modificarile ulterioare, precum si ale Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursurilor pentru obtinerea gradelor profesionale ale personalului de cercetare-dezvoltare si incadrarea pe functii si grade profesionale in Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti. Cerintele generale si specifice pentru posturile scoase la concurs sunt prevazute in Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursurilor pentru obtinerea gradelor profesionale ale personalului de cercetare-dezvoltare si incadrarea pe functii si grade profesionale in Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti, care va fi publicat pe site-ul IBA Bucuresti www.bioresurse.ro. Cerintele generale si specifice pentru posturile scoase la concurs, precum si tematica concursurilor sunt afisate la sediul institutului din Bucuresti, sector 2, str. Baneasa Ancuta, nr. 5 si pe site-ul www.bioresurse.ro. Data si locul desfasurarii concursului: Proba scrisa /analiza dosarului de concurs, dupa caz: 16.03.2022, ora: 10.00. Proba practica /interviu, dupa caz: 17.03.2022, ora: 10.00. Probele de concurs se desfasoara la sediul institutului din Bucuresti, str. Baneasa Ancuta, nr. 5. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul institutului din Bucuresti, sector 2, str. Baneasa Ancuta, nr. 5, tel 031.620.58.33. Dosarele de concurs se depun pana pe 15.03.2022 inclusiv, ora 15, la sediul institutului din Bucuresti, str. Baneasa Ancuta, nr. 5. Departament juridic, resurse umane.

Locuri de munca asistent de cercetare, cercetator stiintific, Bucuresti, sector 2

INCD pentru Bioresurse Alimentare -IBA Bucuresti organizeaza concursuri pentru urmatoarele posturi de cercetare pe grade profesionale in urmatoarele domenii de cercetare: Ingineria resurselor vegetale si animale 2 posturi cercetator stiintific gr. I 2 posturi cercetator stiintific gr. II 2 posturi cercetator stiinsific gr. III Calitate produse alimentare si ambalaje 2 posturi cercetator stiintific gr. III 3 posturi cercetator stiintific 1 post asistent de cercetare stiintifica Analize senzoriale si Stiintele consumatorului 1 post cercetator stiintific Concursul se desfasoara in conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, cu modificarile ulterioare, precum si ale Regulamentului privind organizarea si desfasurarea concursurilor pentru obtinerea gradelor profesionale ale personalului de cercetare-dezvoltare si incadrarea pe functii si grade profesionale in Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti. Cerintele generale si specifice pentru posturile scoase la concurs sunt prevazute in Regulamentul privind organizarea si desfasurarea concursurilor pentru obtinerea gradelor profesionale ale personalului de cercetare-dezvoltare si incadrarea pe functii si grade profesionale in Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti, care va fi publicat pe site-ul IBA Bucuresti www.bioresurse.ro. Cerintele generale si specifice pentru posturile scoase la concurs, precum si tematica concursurilor sunt afisate la sediul institutului din Bucuresti, sector 2, str. Baneasa Ancuta, nr. 5 si pe site-ul www.bioresurse.ro. Data si locul desfasurarii concursului: Proba scrisa /analiza dosarului de concurs, dupa caz: 16.03.2022, ora: 10.00. Proba practica /interviu, dupa caz: 17.03.2022, ora: 10.00. Probele de concurs se desfasoara la sediul institutului din Bucuresti, str. Baneasa Ancuta, nr. 5. Informatii suplimentare se pot obtine la sediul institutului din Bucuresti, sector 2, str. Baneasa Ancuta, nr. 5, tel 031.620.58.33. Dosarele de concurs se depun pana pe 15.03.2022 inclusiv, ora 15, la sediul institutului din Bucuresti, str. Baneasa Ancuta, nr. 5. Departament juridic, resurse umane.INSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
23 Apr 2024Editia #3027
Ziarul Locuri de Munca®