Editia #3109 14 Iul 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Oferta Speciala - 30 zile in 3 ziare
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Pachetul "Oferta Speciala - 30 zile in 3 ziare"

BONUS! 12 aparitii in ziarul tiparit Anuntul Telefonic!!!
Oferta promotionala va asigura aparitia anuntului de locuri de munca pe 3 situri timp de 30 de zile: Anuntul Telefonic (anuntul.ro), Anuntul AZ® (anutulaz.ro) si Ziarul Locuri de Munca® (ziaruldejoburi.ro).

Anuntul pentru oferta speciala "locuri de munca" poate avea maxim 70 de cuvinte. Pretul anuntului include o singura publicare timp de 30 de zile pe cele 3 situri mentionate si 12 aparitii in ziarul tiparit Anuntul Telefonic. Vezi reguli de publicare.
Pentru a obtine pretul corect pentru anuntul dumneavoastra la mica publicitate va rugam sa respectati urmatoarele reguli:
  • incadrati anuntul la categoria (rubrica) corespunzatoare.
  • despartiti intotdeauna cuvintele prin spatiu.
  • preturile si numerele de telefon se scriu fara puncte sau virgule.
Ziarele din pachetul Oferta Speciala - 30 zile in 3 ziare isi rezerva dreptul de a modifica forma de publicare a anuntului dupa propriile reguli.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin email, telefonic sau WhatsApp: 0770.595.458, in timpul orelor de program (L-V, orele 10-16).

ATENTIE! Raspunderea pentru realitatea continutului prezentului anunt revine in exclusivitate depunatorului anuntului.

procesam anuntul
Se proceseaza anuntul ...
eroare publicare
anunt inregistrat
Textul anuntului: (maxim 70 cuvinte)*
  in 3 ziare (149 lei) (detalii)
Pretul anuntului include o singura publicare timp de 15 de zile pe cele 3 situri mentionate si 4 aparitii in ziarul tiparit Anuntul Telefonic.
  in 3 ziare (220 lei - CASTIGI 71 lei!!!)

Optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" nu poate fi aleasa pe persoana fizica.
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

La optiunea "Achizitie/ Cumparare directa S.E.A.P (exclusiv pentru Institutiile Statului Roman)" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Publica pe 149 de situri" (pe aceasta adresa veti primi emailuri de pe toate site-urile pentru validarea publicarii anuntului):*
Pentru optiunea "Vreau sa primesc ziarul (le) in care public anuntul" va rugam sa ne furnizati:*
Adresa email pentru "Vreau sa primesc scanat pe email pagina ziarului cu anuntul publicat":*

Card Bancar, Revolut, Posta, Banca

Modalitati de plata anunturi

Anunturile de mica publicitate in presa scrisa pot fi platite pe loc prin Card Bancar. Alte mijloace de plata includ: card Revolut, curier, mandat postal, e-mandat, transfer bancar.


Plata cu
CARD BANCAR
Nu se percep taxe suplimentare pentru plata prin card.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise sub sigla Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro).

Alternativ, puteti solicita direct factura fiscala si aceasta va contine un buton de plata cu cardul bancar (in partea dreapta jos).
Plata prin BANCA
Ordin de plata, transfer bancar
  • La orice Sucursala Banca Transilvania din Romania prezentand factura de mai sus la ghiseu. Pentru a vizualiza cea mai apropiata sucursala de dvs click aici.
  • La orice Banca din Romania unde aveti un cont deschis.
Plata se va efectua prin ordin de plata pentru beneficiarul: S.C. Pazo Media SRL in contul bancar cu numarul RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia. (Luati la banca factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

Se accepta si plata prin online-banking pentru cei care o folosesc.
Plata prin POSTA
Mandat POSTAL, E-Mandat
  1. Prin Mandat POSTAL - plata se face catre S.C. Pazo Media SRL, cont bancar RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia.
  2. Prin E-Mandat - plata se face catre S.C. Pazo Media SRL, cont bancar RO85 BTRL RONC RT06 6173 6201 deschis la Banca Transilvania, Sucursala Alba Iulia.
Pentru toate modalitatile de plata trebuie scris OBLIGATORIU numarul facturii, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata emis de posta (chitanta) prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

Pentru a vizualiza cel mai apropiat oficiu postal de dvs click aici.
Plata cu
Cardul REVOLUT

Societatile sau persoanele fizice care detin un card Revolut, pot achita contravaloarea anunturilor prin transfer la telefon: 0732.107.006 (adaugati la contacte acest numar). Cand efectuati plata trebuie sa va apara numele "Barbu Stelian".
Dupa plata va rugam sa apasati butonul "Distribuie", alegeti WhatsApp si noi vom primi linkul de plata si vom incasa banii.

PERSOANELE JURIDICE - pot plati din contul personal in numele societatii, se va elibera factura fiscala ce va fi transmisa pe e-mail sau pe WhatsApp, pentru a fi introdusa in CONTABILITATE. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.

PERSOANELE FIZICE - vi se va transmite pe WhatsApp sau pe e-mail factura fiscala. La detaliile platii va rugam sa scrieti numarul anuntului primit.
Plata prin TREZORERIE
DOAR PENTRU INSTITUTII DE STAT
Numai Institutiile de Stat pot efectua o astfel de plata.
Contravaloarea facturii proforme poate fi achitata la orice trezorerie din tara pe numele S.C. Pazo Media SRL in contul nr. RO08 TREZ 7045 069X XX01 5293, TREZORERIA MUNICIPIULUI BUCURESTI. (Luati la Trezorerie factura proforma pentru a completa ordinul de plata cu datele societatii noastre).

Va rugam sa scrieti numarul facturii proforme pentru care se face plata, dupa care sa trimiteti o poza (copie) a ordinului de plata prin WhatsApp: 0770.595.458 sau email: office@pazomedia.ro.

In cazul in care platile se fac la o anumita data si sunteti in imposibilitatea de a efectua plata va rugam sa solicitati un formular special numit "Angajament de plata" - sunati acum la 0722.554.020INSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
14 Iul 2024Editia #3109
Ziarul Locuri de Munca®