Editia #3057 23 Mai 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Oferte locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi oferte locuri de munca Locuri de munca ingineri, muncitori necalificati, sudori, tehnicieni, zidari, constructii civile, constructii

"CONSTRUCTII ERBASU SA. angajeaza finisori terasamente, sudori, zidari pietrari, muncitori necalificati la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, fainta, gresie, parchet, tehnicieni constructori, ingineri constructii civile, indistraiale si agricole. Relatii la telefon 0725 655 559."
Publicat in 12 Mar 2024
« inapoi Oferte locuri de munca
alte anunturi locuri de munca ingineri
alte anunturi locuri de munca muncitori necalificati
alte anunturi locuri de munca sudori
alte anunturi locuri de munca tehnicieni

Locuri de munca asistent de cercetare, cercetator stiintific, contabil, director, economist, expert, personal, secretara, tehnicieni, Botosani, Bucuresti, Romania

ANUNT Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Protectia Mediului Bucuresti (INCDPM) organizeaza concurs, in conditiile Legii 319/2003, pentru ocuparea si promovarea unor posturi pentru cercetatori si personal administrativ conform domeniilor de activitate si ale proiectelor in derulare: Stiinte Ingineresti, Ingineria Resurselor Vegetale si Animale, Ingineria Civila si Management, Matematica si Stiinte ale Naturii, Stiinte Biomedicale-Biologie si Biochimie,Stiintele Pamantului/Stiinta Mediului si Ingineria Mediului,(https://www.incdpm.org/projects), dupa cum urmeaza: 1. Implementarea unui sistem de monitorizare a sturionilor salbatici de-a lungul Dunarii de Jos din cadrul Planului National de Redresare si Rezilienta. 2. Sprijin acordat statelor membre pentru stabilirea de sisteme nationale, puncte locale de colectare si infrastructura digitala pentru monitorizarea Covid 19 si a variantelor acestuia in apele uzate - Romania 3. Danube Regione Water Lighthouse Action - DALIA 4. Harnessing complementarycurricular preparedness via sustainable management in response to civil and military pollution on the coastline, tributaries and lagoons in Black Sea`s North, West, South zone - Black Sea SIERRA 5. A new generation of metallic biomaterials as health solution for a sustainable life - Cool& SmartTit - ERA-MIN; 6. Tehnologie inovativa pentru producerea hidrogenului din surse de energie regenerabila, bazata pe IA, cu costuri optimizate pentru aplicatii de mediu 7. Implementarea de masuri active pentru conservarea biodiversitatii in baza Planului de management al sitului Natura 2000 ROSPA0037 Dumbravita-Rotbav-Magura Codlei 8. Completarea nivelului de cunoastere a biodiversitatii prin implementarea sistemului de monitorizare a starii de conservare a speciilor si habitatelor de interes comunitar din Romania si raportarea in baza articolului 17 a Directivei Habitate 92/43/CEE 9. Inchidere SST neconforme in municipiul Botosani, judetul Botosani - 11 posturi Asistent de Cercetare Stiintifica (ACS) - 11 posturi Cercetator Stiintific (CS) - 7 posturi Cercetator Stiintific gradul III (CS III) - 7 posturi Cercetator Stiintific gradul II (CS II) - 5 posturi Cercetator Stiintific gradul I (CS I) - 5 posturi Tehnicieni - 1 post Expert Achizitii - 1 post Director Logistica - 1 post Contabil/Economist - 1 post Secretara - 5 posturi personal cu studii superioare sau studii medii pentru monitorizare sturioni, hidromorfologia Dunarii,calitatea aerului. Perioada de inscriere la concurs este cuprinsa intre 12.03.2024-11.04.2024. Informatii suplimentare sunt disponibile la tel. 021.305.26.00, de luni pana vineri, in intervalul 13:00 - 14:00. Persoana de contact: Madalina TUFEANU - (hr@incdpm.org)

Locuri de munca electricieni, electrician, tehnicieni, Germania, Romania

Pentru a ne consolida echipa ASW din Langenargen si Wasserburg/Germania, cautam: Electricieni, tehnicieni in electronica industriala sau tehnicieni in mecatronica (h/f/d) Candidatul ideal: - Studii medii/superioare - Calificare si licenta de electrician - Persoana responsabila si organizata cu cunostinte si experienta de minim 2-3 ani legate de instalarea sistemelor electrice in tehnologia de automatizare. - Experienta in constructia de dulapuri de distributie - Experienta in citirea schemelor de circuite complexe si a cablajului conform specificatiilor planului. - Abilitatea de a improviza cu ajustari minore ale cablajului masinii. - Manipularea in siguranta a regulilor relevante ale ingineriei electrice. Descrierea postului: Instalarea masinilor speciale si a dulapurilor lor de comanda conform specificatiilor schemei de circuit. O buna cunoastere a programelor PC/Office/programe de etichetare (murrplastik) sau eventual experienta cu software de planificare (Eplan P8) ar putea constitui un avantaj. O buna cunoastere a limbii engleze, in mod ideal si cunoasterea limbii germane (nu este obligatorie), este o conditie prealabila. Daca sunteti interesat de acest loc de munca responsabil si variat intr-o echipa dedicata, va rugam sa ne trimiteti CV-ul dvs., cu precizarea asteptarilor dvs. salariale si data de incepere, numai prin mijloace electronice la bewerbung@aswgroup.de cat mai curand posibil. Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati colegul nostru din Romania la 0721 827830 Oferim cazare sau ajutor la cautare. Ne face placere sa va cunoastem!
alte anunturi locuri de munca zidari
alte anunturi locuri de munca constructii civile
alte anunturi locuri de munca constructiiINSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
23 Mai 2024Editia #3057
Ziarul Locuri de Munca®