Editia #2977 04 Mar 2024
Publica in ziar acum!Oferte locuri de muncaImigrari locuri de muncaContact Locuri de Munca
Oferte locuri de munca
WhatsApp (0770.595.458) - aparitie urgenta!

Anunturi oferte locuri de munca Locuri de munca asistent, auditori interni, Maramures, Romania

Filiala judeteana Maramures a Asociatiei Comunelor din Romania, institutie de drept privat constituita in baza O.G. 26/2000, organizeaza concurs/ examen pentru angajarea pe durata nedeterminata a doi "auditori interni in sectorul public", grad profesional DEBUTANT (ASISTENT), cod COR 241306, in data de 22.12. 2023 orele 9,00.Bibliografia si conditiile de concurs/examen sunt afisate pe pagina web www.acormm.ro. Detalii suplimentare la tel 0745421168.
Publicat in 23 Nov 2023
« inapoi Oferte locuri de munca
alte anunturi locuri de munca asistent

Locuri de munca asistent manager, Romania

Braiconf SA angajeaza Asistent Manager Asigurarea activitatii de secretariat si fluxul informational al Companiei; Mentinerea zonei de secretariat organizata; Gestionarea eficienta a corespondentei; Cunoasterea agendei de activitati a Managementului Companiei si asigurarea suportului necesar; Desfasurarea activitatilor de ordin administrativ, cum ar fi: Intocmirea necesarului de consumabile, asigurarea aprovizionarii, gestionarea acestora; Supervizarea activitatii soferului, daca este cazul; Asigurarea activitatii de protocol; Acordarea, permanenta, a suportului celorlalte departamente ale Companiei. Pentru a indeplini acest rol in echipa noastra, ai nevoie de: Experienta minim 2 ani in domeniul Administrativ/Secretariat; Pasiune pentru moda - experienta de lucru in domeniu reprezinta un avantaj; Cunostinte avansate de operare calculator (MS Office); Vorbitor nativ al limbii romane - exprimare corecta (scris, vorbit); Cunoasterea limbii engleze - nivel avansat (scris, vorbit). Descrierea companiei Fiind o companie in permanenta dezvoltare, Braiconf este in cautare de noi colaborari cu persoane entuziaste si pasionate de fascinanta lume a modei. Fii parte din echipa Braiconf! Braiconf SA reprezinta o companie ce a cunoscut o evolutie ascendenta pozitiva inca de la fondarea sa in anul 1950 si in prezent este liderul pietei producatorilor de confectii usoare din Romania, dezvoltandu-se continuu si diversificandu-si constant gama de produse. De la inceputuri si pana in prezent, Braiconf a ramas fidela principiilor sale de baza: respect fata de clienti, furnizori si angajati si minutiozitatea in definirea detaliilor. Valorile angajatilor companiei reprezinta munca in echipa, creativitatea, fantezia, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti de produsele si serviciile Braiconf. Esti fascinat de lumea modei? Accepti provocarea sa te angajezi la unul dintre Superbrandurile Romaniei? Iti doresti o cariera intr-un mediu dinamic si in continua dezvoltare, in domeniul confectiilor textile? Te invitam sa aplici aici si sa descoperi oportunitatile pe care Braiconf le are pentru tine! Pentru mai multe detalii despre companie viziteaza site-ul nostru: www.braiconf.ro.

Locuri de munca asistent, cercetator stiintific, Bucuresti, sector 5, Motru

**Institutul de Filosofie si Psihologie "C. Radulescu-Motru" al Academiei Romane, cu sediul in Bucuresti, strada Calea 13 Septembrie nr. 13,sector 5 organizeaza concurs pentru ocuparea a doua posturi: un post de cercetator stiintific gradul III, pe durata determinata, in domeniul Filosofie, cu specializarea: Istoria filosofiei romanesti si un post de asistent I(cu studii medii), pe durata determinata in domeniul Filosofie. Conditiile pentru concursul de ocupare a unui post de cercetator stiintific gradul III din domeniul Filosofie: activitate de cercetare-dezvoltare in specialitate sau in invatamantul superior de cel putin 6 ani, sau de 4 ani in cazul candidatilor care detin titlul de doctor; pentru candidatii care provin din afara invatamantului superior sau a cercetarii stiintifice, o vechime de 10 ani, sau de 8 ani, pentru candidatii care detin titlul de doctor. Conditiile pentru concursul de ocupare a unui post de asistent I sa fie absolventi de liceu,cu diploma de bacalaureat. Concursul se va desfasura conform Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare, la sediul Institutului, Bucuresti, strada Calea 13 Septembrie nr. 13,in data de 20 si 22 iunie 2023 ora 12. Dosarele de concurs se depun in termen de 30 de zile de la data aparitiei in ziar, la Compartimentul Economic al Institutului, de luni pana vineri, intre orele 10 si 12.Telefon : 0213182449 sau 0745 82 28 17. Detalii asupra concursului se vor afisa la sediu si pe site -ul ifilosofie@yahoo.com
alte anunturi locuri de munca Maramures
alte anunturi locuri de munca Romania

Locuri de munca asistent manager, Romania

Braiconf SA angajeaza Asistent Manager Asigurarea activitatii de secretariat si fluxul informational al Companiei; Mentinerea zonei de secretariat organizata; Gestionarea eficienta a corespondentei; Cunoasterea agendei de activitati a Managementului Companiei si asigurarea suportului necesar; Desfasurarea activitatilor de ordin administrativ, cum ar fi: Intocmirea necesarului de consumabile, asigurarea aprovizionarii, gestionarea acestora; Supervizarea activitatii soferului, daca este cazul; Asigurarea activitatii de protocol; Acordarea, permanenta, a suportului celorlalte departamente ale Companiei. Pentru a indeplini acest rol in echipa noastra, ai nevoie de: Experienta minim 2 ani in domeniul Administrativ/Secretariat; Pasiune pentru moda - experienta de lucru in domeniu reprezinta un avantaj; Cunostinte avansate de operare calculator (MS Office); Vorbitor nativ al limbii romane - exprimare corecta (scris, vorbit); Cunoasterea limbii engleze - nivel avansat (scris, vorbit). Descrierea companiei Fiind o companie in permanenta dezvoltare, Braiconf este in cautare de noi colaborari cu persoane entuziaste si pasionate de fascinanta lume a modei. Fii parte din echipa Braiconf! Braiconf SA reprezinta o companie ce a cunoscut o evolutie ascendenta pozitiva inca de la fondarea sa in anul 1950 si in prezent este liderul pietei producatorilor de confectii usoare din Romania, dezvoltandu-se continuu si diversificandu-si constant gama de produse. De la inceputuri si pana in prezent, Braiconf a ramas fidela principiilor sale de baza: respect fata de clienti, furnizori si angajati si minutiozitatea in definirea detaliilor. Valorile angajatilor companiei reprezinta munca in echipa, creativitatea, fantezia, profesionalismul si atentia acordata celor mai mici detalii, astfel incat clientii sa fie pe deplin multumiti de produsele si serviciile Braiconf. Esti fascinat de lumea modei? Accepti provocarea sa te angajezi la unul dintre Superbrandurile Romaniei? Iti doresti o cariera intr-un mediu dinamic si in continua dezvoltare, in domeniul confectiilor textile? Te invitam sa aplici aici si sa descoperi oportunitatile pe care Braiconf le are pentru tine! Pentru mai multe detalii despre companie viziteaza site-ul nostru: www.braiconf.ro.INSPECTORATUL GENERAL
PENTRU IMIGRARI
Aviz de angajare in munca lucrator permanent, sezonier
Inspectoratul General pentru Imigrari permite incarcarea online a documentelor justificative, inainte de prezentarea la ghiseul de lucru cu publicul.

Afla cum faci programari pentru cereri de obtinere a avizelor de angajare in munca lucrator permanent, lucrator sezonier.
Vezi Site
04 Mar 2024Editia #2977
Ziarul Locuri de Munca®